Μέταλλα

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από διάφορα μέταλλα που θα βρείτε αναζητώντας στη σελίδα. Τα ποιο βασικά που υπάρχουν είναι τα παρακάτω:

Χαλκός

Ανθεκτικό μέταλλο σε πολλά μεγέθη και χρώματα.

Αλουμίνιο

Ανθεκτικό μέταλλο. Θα το βρείτε σε ποιο ογκώδη εξαρτήματα, όπως αλυσίδες

Σίδηρος

Παθαίνει πιο γρήγορη φθορά στο νερό και αλλάζει χρώμα για πιο οικονομικές κατασκευές

Κράμα

Ανθεκτικό υλικό. Το κράμα είναι μια ένωση χαλκού και σιδήρου

Επιμετάλλωση

Πολύ ανθεκτικό. Επιχρυσωμένα υλικά με βάση το χαλκό ή το σίδηρο σε χρυσό, ασήμι και πλατίνα. Περισσότερο σε αλυσίδες

Θα τα βρείτε σε αλυσίδες, συνδετικά, κουμπώματα, σκουλαρίκια, κρίκους, δαχτυλίδια, μενταγιόν!!


Χάνδρες

Μια μεγάλη ποικιλία σε ακρυλικές, γυάλινες, μαργαριτάρια, κρύσταλλα, κάμπουσον αλλά και φυσικές πέτρες.

Ακρυλικές

Το ακρυλικό είναι ένα πολύ οικονομικό υλικό που επιμεταλλώνετε και φαίνετε λαμπερό. Υπάρχει σε πολλά χρώματα (χρυσό, ασήμι, πλατίνα, κόκκινο, μπλε) και σε πολλά μεγέθη και σχήματα (αστέρια, σταυρούς, στρόγγυλες χάντρες ή κώνους/τετραγωνισμένες, ακόμα και αλυσίδες.

Γυάλινες

Υπάρχουν γυάλινες χάνδρες σε πολλά σχήματα και μεγέθη που επιμεταλλώνονται εσωτερικά και αφήνουν μια γυαλάδα και μια διαφάνεια στη χάντρα αλλά και χάντρες με εξωτερική επιμετάλλωση, χωρίς να είναι διαφανές. Σε πολλά χρώματα και μεγέθη.

Μαργαριτάρια

Οι χάνδρες μαργαριταριού υπάρχουν και σε πολύτιμου και σε ημιπολύτιμους λίθους. Τα φυσικά μαργαριτάρια μπορεί πολλές φορές να μην έχουν την τέλεια στρογγυλάδα αλλά παρέχουν λάμψη και ανθεκτικότητα στο κόσμημα. Τα ημιπολύτιμα μαργαριτάρια είναι συνήθως γυάλινες χάντρες στα φυσικά χρώματα του μαργαριταριού, αλλά υπάρχουν και σε χρώματα όπως μαύρο, κόκκινο, και σε πολλά μεγέθη, αρκετά ανθεκτικά. Τέλος υπάρχουν μαργαριτάρια και σε πλαστικό και ακρυλικό πάλι επιμεταλλωμένα.