ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. 

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. 

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών. 
Σε κάθε περίπτωση το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την εταιρεία. 

Περιπτώσεις Αλλαγών 

• Αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος: τότε η επαναποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. 
• Αντικατάσταση ή πρόσθεση νέου είδους : για την επαναποστολή του δέματος καλείστε να αντικαταβάλετε το ποσό των 1,90€ για όλη την Ελλάδα. 
• Σφάλμα της εταιρίας: τα μεταφορικά επιβαρύνουν την εταιρία. 

Επιστροφή χρημάτων 

Κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, αυτή θα πραγματοποιείται εντός 5 εργάσιμων ημερών. Εφόσον η αγορά έχει γίνει μέσω PayPal θα γίνει με τον ίδιο τρόπο επιστροφή χρημάτων. Εάν η αγορά έχει γίνει με αντικαταβολή ή κάρτα θα σας επιστραφούν τα χρήματα μέσω τραπέζης. (όλα τα απαραίτητα στοιχεία καλείστε να τα συμπληρώσετε στo ειδικό Έντυπο Οδηγιών Επιστροφής που εσωκλείεται στην συσκευασία). 

Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω courier καλώντας την ACS στο 210-8190000 και αποστολή προς: 

Για Ελλάδα
Fobizza 
Π. Τσαλδάρι 27 
τκ 48100 Πρεβεζα 
ΤΗΛ. 0030-2682089005
 

Για Κύπρο

Fobizza 
Ροδου 20 
Πανο Λακαταμια

τκ 2312 Λευκωσια 
ΤΗΛ. 00357-97644410


Ή σε οποιοδήποτε κατάστημά μας στις διευθύνσεις που θα βρείτε στο site μας προσκομίζοντας απαραίτητα την απόδειξη. (Αφορά μόνο τις αλλαγές και όχι την επιστροφή χρημάτων). 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΚΥΠΡΟΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παρέλαβε. 

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παρέλαβε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Οφείλει να συμπεριλάβει την απόδειξη λιανικής πώλησης.

 
Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. 

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών. 

Περιπτώσεις Αλλαγών 

• Το κόστος επιστροφής του δέματος επιβαρύνει την εταιρεία μόνο σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας και μόνο κατόπιν συνεννόησης. 
• Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος επιστροφής επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. 

Επιστροφή χρημάτων 

Κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, αυτή θα πραγματοποιείται εντός 5 εργάσιμων ημερών. Εφόσον η αγορά έχει γίνει μέσω PayPal θα γίνει με τον ίδιο τρόπο επιστροφή χρημάτων. Εάν η αγορά έχει γίνει με αντικαταβολή ή κάρτα θα σας επιστραφούν τα χρήματα μέσω τραπέζης. 

Σε περίπτωση που παραλάβατε κάποιο προϊόν και επιθυμείτε κάποια αλλαγή σε μέγεθος, χρώμα ή νέο κωδικό θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά ΕΚ ΝΕΟΥ παραγγελία ανεξαρτήτως της επιστροφής της αρχικής παραγγελίας σας (πληρωμή με κάρτα ή Paypal- έξοδα αποστολής 3,90€, πληρωμή με αντικαταβολή-έξοδα αποστολής 6,90€, δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορά άνω των 120€) 

Τα προϊόντα επιστρέφονται με ευθύνη του πελάτη, γι’ αυτό παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και έχουν σταλεί στη σωστή διεύθυνση. 

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη και η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μεταφορέα της επιλογής του μέσω ταχυδρομείου ή με courier, και αποστολή προς: 

Για Κύπρο

Fobizza 
Ροδου 20 
Πανο Λακαταμια

τκ 2312 Λευκωσια 
ΤΗΛ. 00357-97644410