ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την παράδοση και πόσο κοστίζει;
Ο χρόνος παράδοσης και το κόστος εξαρτάται από την επιλογή του τρόπου παράδοσης που θα επιλέξετε :
παραλαβή από κατάστημα: έως 3 εργάσιμες ημέρες χωρίς χρέωση
με courier και πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή Paypal : έως 5 εργάσιμες ημέρες.
με courier και αντικαταβολή : 5 εργάσιμες ημέρες.

Πώς να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα fobizza.com ; 
Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό κάντε κλικ στο "Σύνδεση", διατίθεται στην επάνω δεξιά γωνία του site, και περαιτέρω εισάγετε το username, το e -mail σας και τον κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να εγγραφείτε με τον ίδιο τρόπο κατά την διαδικασία πληρωμής .

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός λογαριασμού στο fobizza.com;
Πρώτα απ 'όλα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση αποστολής σας και τα στοιχεία της τιμολόγησης καθώς και να παρακολουθείτε την παραγγελία σας και να επικοινωνείτε εύκολα με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών σχετικά με τις παραγγελίες σας. 
Τηλέφωνο:
+357097644410

Ποιο πρόγραμμα περιήγησης είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε για την περιήγησή σας στο site ; 
Η υπηρεσία έχει βελτιστοποιηθεί για τις τελευταίες εκδόσεις των browsers : Google Chrome 23 και πάνω, Mozilla Firefox 16 και πάνω. Πρόσθετο λογισμικό δεν είναι απαραίτητο.

Οι τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ίδιες με τα καταστήματα celestino;
Ναι , οι τιμές είναι οι ίδιες .

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο ενημερωτικό δελτίο ;
Μπορείτε να εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας κάνοντας κλικ στο "newsletter" στο κάτω μέρος του μενού ( διαθέσιμo σε κάθε σελίδα ).

Πώς μπορώ να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο ;
Μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο μας κάνοντας κλικ στο κατάλληλο σύνδεσμο στο κάτω μέρος της σελίδας του κάθε ενημερωτικού δελτίου.

Τι πρέπει να κάνω αν ξεχάσω τον κωδικό μου ;
Αφού κάνετε κλικ στο σύνδεσμο σύνδεση πηγαίνετε στο " Ξέχασα τον κωδικό μου " και στη συνέχεια εισάγετε το e - mail που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας. Σε αυτό το e-mail θα σας στείλουμε ένα νέο προσωρινό κωδικό που μπορείτε πλέον να χρησιμοποiήσετε για την είσοδό σας στο site.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση των πελατών ;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω τηλεφώνου στο τηλέφωνο +357 97644410 και στο e-mail: contact@fobizza.com

Πώς να αγοράσετε ;
Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πώς να ολοκληρώσετε σωστά τις αγορές σας μαζί μας θα βρείτε στον σχετικό οδηγό αγορών " Πώς να αγοράσετε "